At bo I South LA

De største udfordringer som for til to små blebørn

En følger har forespurgt et indlæg om mine største udfordringer som mor til to små blebørn/mor til to små børn med ikke så stor alders gap og det skriver jeg hjertens gerne.

 

Jeg elsker at være mor, og jeg elsker alle mine tre børn ligeligt, de er mine små fugleunger, og jeg vil altid se dem som mine små babyer.

De første par uger var hårde efter jeg havde fået Hayden, og jeg havde dårlig samvittighed overfor Hope, ikke fordi jeg ikke elskede min søn, men fordi Hope var vant til at have mor for sig selv, og hun kunne ikke rigtigt forstå at hun skulle dele mors opmærksomhed (hvad kan man forvente af en lille pige på 16 mdr??). Samtidig havde jeg dårlig samvittighed overfor lille Hayden over ikke at kunne have ham på arm fireogtyve timer i døgnet som jeg kunne med mine to andre børn.

En af mine største udfordringer er armene, jeg har kun to arme og nogle gange ville jeg ønske at jeg havde 4 eller faktisk gerne 8 så jeg kunne klare alt og stadig bære begge mine børn. Min søn elsker som alle andre små babyer tryghed og nærvær, og jeg elsker at bære mine børn så det er hårdt for mig at lægge ham fra mig.

Så har vi puttetid.. Jeg forsøger så vidt som muligt når Hope ikke selv beder om at falde i søvn selv, at putte hende i mine arme, både til lur og til nat.. Dette er dog en smule svært når jeg også har Hayden som også vil/skal være på arm, og som ikke altid kan trøstes af mormor, derfor bliver det oftest sådan noget hvor Hope ligger på min venstre arm, Hayden på højre med en pude under sig, og babs i munden, og så ellers bare rocke begge back and forth side to side.

Spise tid er også en udfordring da jeg altid sidder på venstre side af Hope og hvis Hayden lige ammer på højre side, ja så sker der altså lidt uheld med mad på Hayden’s ellers fine tøj og kold mad til mor, lol.

 

Udover disse små ting, synes jeg faktisk at det går ret godt. Jeg elsker at se det bånd de er ved at få, jeg elsker at overværer de hyggelige og sukkersøde stunder hvor min søde datter kysser og krammer bror og lillebror stikker Hope nogle hjertevarmende smil. Jeg er sikker på at de to kommer til at få så meget glæde af hinanden og jeg fortryder ikke et eneste sekund at have fået mine børn tæt. 

2 kommentarer

  • GC

    Roligt att följa dig och din familj. Du kämpar för dina barn som är så söta. Hälsa din mamma så gott. Kram.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At bo I South LA