Fattigdom

At bo I South LA

Jeg får ofte spørgsmålet.. Er du ikke bange for at bo i det område?? Og kort sagt, nej det er jeg ikke.

Der bliver fortalt mange horrible ting om både South LA, South Central og East LA.. Jeg tror East LA er det værste, dernæst kommer South LA,så er der selvfølgeligt Long Beach som heller ikke er byens bedste sted.. Faktisk er der mange steder der ikke er skide hyggelige, men det vilde er jo at der jo faktisk på trods af det bor både familier, ældre, kvinder etc. Så helt slemt er det jo ikke.

 

Da vi fik huset her i South LA hørte vi mange skræmmende ting såsom ´´í kan som hvide ikke gå på gaden, i bliver skudt, du bliver voldtaget etc.´´ Og det er jo ikke sket endnu.. Jovist er der nogle sleske typer her, men overall har jeg været glad for at bo her.. Jeg har ikke været bange, naboerne er søde, og det er ikke sådan så kuglerne flyver om ørene på os.

Jeg har lagt mærke til 4 grupper mennesker.. Der er familierne, gangbangerne, de prostituerede og så er der dem der holder sig for sig selv.. Der er blandet mexicanske og sorte hovedsageligt, og der er ganske ganske få hvide som os, så vi står lidt ud som snemænd i mørket.

Som sagt er jeg ikke nervøs for at blive skudt, faktisk er jeg mere nervøs for at blive pløjet ned af en vild turist i hjertet af Hollywood… Politiet herude er venlige, og de gør et stort stykke arbejde med at rydde op og holde orden, samt at få styr på rødderne.. Vi har i løbet af det år vi har boet her, haft blokeret vores vej 4 gange, pga. ét hus på den anden side af vejen, hvor de ikke helt kan opfører sig ordenligt, men hver gang det sker, står naboerne midt ude på vejen, med kamera telefonerne ude og sladre om hvad der sker derovre, så det siger vel lidt om at vores område af byen generelt er roligt nok.. Jeg har selv travet South LA igennem i sol og nat lys, og jeg er her endnu.

 

Så hvis nogle skulle få lyst til at tjekke South LA ud, så kan i altså godt køre igennem og endda gå uden at få en kugle i røven. Bare husk solhat, for her er varmt!

6 kommentarer

  • Sanne

    I De unge mødre hvor du siger at I ikke går ud om aftnen og så læser du op fra din telefon om alle de ting der er sket i kvarteret så som voldtægt, groft overfald, tyveri fra bil osv…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia Shila Gozdan

      Så er det nok sagt i sjov… 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sanne

      I sjov? Nå, du ser og lyder ellers ret rædselsslagen ud da du læser alle tingene op… mærkelig ting at lyve om

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia Shila Gozdan

      Når man er med i et tv program, er man nød til at overdrive. Kald det skuespil. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Har I ikke før udtalt at det var et farligt kvarter og at du derfor sov med en stor køkkenkniv?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fattigdom