Hvorfor er det SÅ svært at leve sammen?

Jeg forventer ikke at ligne en million

En ting der forsat til den dag i dag irritere mig er forventningen om at kvinder skal være slim Tight efter en fødsel. Og for at være ærlig så bebrejder jeg desværre alle de seje fitmoms på de sociale medier for det.. (uundskyld, for der er ingen tvivl om at i er fantastisk seje, just an FYI) men der er ufatteligt mange kvinder som sukker over disse ultra tynde efter fødsels kroppe og stresser over at de endnu ikke ser sådan ud..

Det er nu 3 mdr. Siden jeg fødte mit 3!!!!!! Barn.. Tænk en gang at mik krop har lavet og født 3 smukke børn, og ernærede to. Under min første graviditet blev jeg VOLDSOMT chokeret over hvor meget min krop forandrede sig, og jeg var ufatteligt flov.. Jeg gik fra at være en nips på 50 kg, til en elegant på den gode side af 90, og det kom fuldstændigt bag på mig, jeg smed ikke de overflødige kilo, før 2 et halvt år efter da jeg kom til USA.

2. Graviditet var nemmere, jeg havde jo trods alt prøvet møllen en gang før, jeg tog ikke nært så meget på, min vægt var mere stabil, men EFTER fødslen var der én ting der ramte mig.

Min mand og jeg gik ned af gaden, i San Francisco, jeg tror vi skulle på KFC og have noget sent aftensmad, det har vel været 3 dage efter mit kejsersnit, og en sød hjemløs som sagde det i en god mening sagde “congrats on the baby, wow you’re pregnant again?! That’s fast ain’t it?!” Jeg nikkede og smilede, men fældede faktisk en lille tårer, for hvornår er det blevet normen, at gå tilbage til at være ultralyd lige efter en fødsel, og ikke give sin fantastiske krop tid til at hele ordentligt?

Her tredje gang har jeg fået nok, absolut nok! Jeg ligger et billede ind på Instagram, og den første kommentar der tikker ind, er “er du gravid igen????”…. Nej. Jeg er tyk, jeg er 3 måneder efter fødsel og jeg har delte mavemuskler, så min mave stikker ud, og ligner sommetider en mave i uge 12 ish. Og for MIG er det fint.. Jeg har så meget andet at tænke på end at hoppe i yoga bukserne, og stå og sige nameste foran mit fjernsyn. Jeg fuldammer min dejlige dreng, og passer min fantastiske pige på samme tid, jeg passer min lejlighed, jeg gør rent, laver mad, vasker tøj, mv. Og om aftenen når min pige er blevet lagt i seng, vil jeg helt ærlig hellere sidde med en skål vingummibamser end at planke på mit gulv, fordi den vigtigste opgave i mit liv er at være mor og passe mine børn  ikke at være fitmom på Instagram, og det reflektere også ud på mine sociale medier hvor man ikke ser planke videoer og mig i yogapants på en græsplæne, men helt normale billeder af min forfærdeligt normale hverdag, en halvfed mor (mig) og nogle dejligt glade unger.

 

Så kære kvinde, knap bukserne op, og nyd The motherhood, træk vejret og giv dig selv lov til at hele, du har trods alt lige kreeret et barn, og det er så meget vigtigere og så meget mere fantastisk end nameste videoer på Instagram. ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er det SÅ svært at leve sammen?