At dømme.

Hvorfor er det SÅ svært at leve sammen?

Hvorfor er du gift men bor ikke sammen med din mand?! Hvorfor er det at i ikke bor sammen, er det fordi det er noget økonomisk? Først og fremmest nej!

Jeg har boet sammen med en mand (mænd) i godt og vel 4 år af mit liv nu, først med min eks og dernæst med min nuværende mand, og let me Tell you, it can be a pain in the arse. Jeg tror desværre at jeg er en af de typer der har det fint med at have en mand, men også har brug for at have mit eget space og især efter at have boet på gaden. Et space der kun er mit og mine børns, hvor jeg ikke skal tænke på mandens beskidte tallerkener, hans sure sokker på gulvet og vasketøj, et space hvor jeg ikke altid skal lave mad til ham og behage ham. Som kvinde føler jeg det vigtigt at kunne være selvstændig og gøre selvstændige ting. Jeg gider ikke altid tage hensyn til at der er en mand, der ikke lige gider se Ghost adventures, ikke vil have frikadeller med brun sovs og kartofler og ikke have nips ting og sterinlys tændt. Og lige nøjagtigt derfor fungere det godt at vi en gang i mellem kan skilles og gå hver til sit, sove i hver vores seng og nyde stilheden – i hvert fald for mig. Min mand er anderledes,  han kan godt lide at være sammen, holde i hånd hele tiden, gå i seng på samme tid mv. Men helt sådan dybt seriøst så gider jeg ikke sidde og se fast and The furious for 10 gang, ej heller har jeg lyst til at glo criminal minds forfra for 3. Gang, og jeg gider ikke hører på buldrende TV hele dagen.

Mænd og mig? Fint, great jeg elsker mænd og jeg elsker det mænd kan give i et forhold, men nogle gange bliver det for meget mand og så har man som kvinde altså brug for at kunne være kvinde, og gøre kvinde ting, og se kvinde ting, og hører kvinde ting, hvad end det er at sidde og se en chick flick, læse en erotisk novelle, sidde og stinke stuen op med neglelak, eller sidde og drikke Vino med veninderne. 

2 kommentarer

  • Andie

    Hmmm…Sjovt at høre du prøver, at få et yderst dysfunktionelt ægteskab til at lyde som en feministisk tilgang. 😂👍🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia Shila Gozdan

      Er set dysfunktionel ikke at leve sammen, eller? I så fald er der vidst mange dysfunktionelle ægteskaber rundt omkring.
      Desuden så er jeg ikke umiddelbart “feminist”.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At dømme.