Droppet i De Unge Mødre?

Clairvoyance

Fortæl jeres vildeste oplevelse med clairvoyanter/mediums.. Her er min. I 2015, søgte jeg svar.. Svar på hvorfor jeg havde angst, om der var liv efter døden (fordi jeg har/havde dødsangst) svar på om min far vågede over mig, svar på mange ting. Det skulle vise sig at være den vildeste mest indflydelsesrige oplevelse i mit liv.

Først og fremmest er den clairvoyant i har set på TV, faktisk ikke hende som jeg oprindeligt kontaktede og spurgte om hun havde lyst til at være med i et program.. Hende jeg oprindeligt kontaktede hed Winnie, og jeg havde en ufatteligt god mavefornemmelse da jeg ringede til hende… Desværre og heldigvis ville hun ikke på TV, da der kan komme utroligt private ting ud.

Nå.. De unge mødre fik fat i en anden clairvoyant og jeg var ikke skide tilfreds lol.

Et par dage efter tager jeg op til Winnie for første gang, jeg giver hende billedet i en konvolut (lukket) med min far og cirka 30. Sekunder efter siger hun at hun har fat i en.. Kort efter udbryder hun “er det din far?!” Og Jovist det var det. Hun fortalte at han havde ventet på mig og var utroligt glad for at se mig, han havde mange ting at sige til mig.

Winnie kommer til at røbe min fremtid ved et uheld, hun fik besøg af en mand, som var min mand eller kæreste (som jeg ikke havde på det tidspunkt) og fortalte så at jeg ville møde ham på et tidspunkt og at han stod og smilede til mig. Hun sagde også at vi ville blive gift og at vi ville få en datter og to sønner.. Derfor kom det ikke bag på mig at Hope og Hayden er kommet til og det er ikke kommet bag på mig at jeg mødte Jeremy, faktisk havde jeg ventet på ham og børnene. Om vi får en søn mere engang ude i fremtiden må tiden jo vise, men Winnie fik i den grad overbevist mig. Ikke nok med at hun har forset noget af min fremtid så beskrev hun også min far til punkt og prikke, selv den måde han talte på og lugtede.. Hun snakkede nøjagtigt som ham, om rummet og vulkaner, med en rigtig jydsk accent.

 

Aldrig vil jeg fortryde at jeg mødte hende, hun gav mig ro da jeg havde allermest brug for det, og hun gav mig en forsikring om at alt er ok.

1 kommentar

  • Katja

    Hejsa derovre.
    Har læst med interesse dit oplæg med clairvoyance, det lyder meget spændende og er meget interesseret i at hører hvem du brugte.
    Vil/må du sende hendes navn til mig på min mail

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Droppet i De Unge Mødre?