Clairvoyance

Flytte flytte købmand.

Åh! Jeg har været en smule stille, og det er der jo en ret god grund til, lol.

Jeg har endelig fået min lejlighed og de sidste par uger har gået med at flytte, flytte, flytte og atter flytte.

Det hele gik lidt stærkt da jeg oprindeligt først havde udsigt til en lejlighed et par uger – til måneder efter, MEN lige pludseligt var der noget ledigt og nogenlunde billigt, som jeg sprang på.

Det er en dejlig 2 bed 1 bath, i et dejligt kultur rigt område sådan cirka 2 miles fra downtown L.A. og jeg elsker det! Hope nyder atter at have plads at udfolde sig på og jeg nyder at have køkken, køleskab, komfur, og.. tag over hovedet lol.

For nu flytter min mand ikke ind,  vi har stadig nogle ting at arbejde på, men vi ser hinanden dagligt.

Jeg elsker min mand, og vil altid gøre det, uanset hvordan og hvorledes.

 

Nu skal vi atter i gang med at finde møbler, pynteting mv. Da vi gik af med ALT da vi fraflyttede huset, og DET tager tid! Men det vigtigste er at vi har tag over hovedet, og et sted at sove <3

 

 

4 kommentarer

  • Maria

    Det lyder godt! Jeg har et spørgsmål, hvor får du pengene til lejligheden fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Men hvis I ingen møbler eller ting har, hvordan kan det så have taget så lang tid at flytte? Forstår heller ikke at man går af med alle sine møbler

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia Shila Gozdan

      Først og fremmest skal du regne med at vi har tøj, køkkenting mv. Til to voksne og to børn, og en lille bil.. Derfor har vi kørt frem og tilbage med ALLE vores ting.
      Vi havde ikke storage muligheder til vores ting og derfor gik vi af med dem. Vi kunne jo ikke opmagasinere dem på vores motel, så der er jo faktisk hvis du tænker over det en ekstra gang en ret god grund til at vi gik af med vores møbler.
      Vi var ej heller klar over hvor lang tid der ville gå inden jeg fik en lejlighed, det var bare rent held at vi fik denne.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clairvoyance