Når jorden ryster

Droppet i De Unge Mødre?

Realityportalen har jo skrevet en fin artikel om at jeg er blevet ´´droppet´´ I de unge mødre (overdrivelse fremmer forståelsen, eller noget).
Jeg tror ikke at jeg er blevet ´’droppet´’ I programmet, men som de selv nævner så skal enderne mødes, da jeg bor I USA og det er dyrt at rejse frem og tilbage med diverse udtyr mm. Jeg har det helt fint med ikke at være med I den kommende sæson.. Jeg har intet I mod at dele ud af mit liv, omvendt har jeg heller ikke noget I mod ikke at dele ud af mit liv, og jeg har det fint med bare at have min blog og Instagram. Jeg har pt. så meget at se til, at jeg ikke tror at jeg ville have overskuddet til at have TV-holdet på besøg lige nu.. Min mand og jeg forsøger at skabe kontakt igen, vi står og skal flytte da vores lejekontrakt udløber den 11. Juli, og vi er derfor igang med at finde en anden bolig, forhåbenligt inden – hvis ikke er det også ok, så er vi bare på hotellet indtil der kommer en ledig bolig der passer til størrelse og økonomi, jeg har mine to skønne børn, som også kræver min energi og opmærksomhed, især den lille da han bor på mig, og en toddler som udvikler sig, har rigtigt meget energi og stadig et voldsomt behov for tryghed og nærvær og I sær efter at lillebror er kommet.. Der er rigtigt mange ting fra begge parter som skal hænge sammen, for at det kommer til at fungere at være med.

Jeg har også nu et større behov, for at opmærksomheden går fra mig, og over på nogle andre. Jeg har ikke behov for konstante negative kommentarer eller konstant kritik, det er røv irriterende møghamrende frustrerende at sidde på hænderne når de kommer, men omvendt vedjeg hvad jeg er værd, jeg ved hvad jeg står for, jeg ved hvordan jeg gør tingene som mor, og jeg ved at disse mennesker er nogle mennesker som ikke kender mig, ikke ved hvad jeg står for, ikke ved hvem jeg er og aldrig nogensinde kommer til at møde mig, og derfor ikke har noget grundlag udover hvad de bitcher over fra tv-programmet og rygter fra internettet. Kritikken og negativiteten preller nemmere af på mig nu og, jeg har nemmere ved at se bort fra hvad folk siger og ikke blive påvirket af det.

Det er I øvrigt ikke mig der spørger redaktionen om jeg må være med, men redaktionen som tager kontakt til mig, og spørger om jeg har lyst og overskud til at være med og så kan jeg på givende tidspunkter selv vurdere om jeg har lyst overskud og tid til at være med, og om jeg på det tidspunkt har lyst til at dele ud af mit og mine børns liv. Jeg har altid elsket at være med I de unge mødre, men omvendt så har man også nogen gange brug for en pause og at trække stikket lidt ud.

Jeg er taknemmelig for at jeg har nogle følgere som godt kan lide at følge med I mit og mine børns liv, og jeg vil fortsat dele småting ud fra hverdagen på både min instagram og min blog.

Jo, jeg har fået et nyt stykke ´´legetøj´´ nemlig et nyt kamera, som jeg glæder mig til at komme ud og få taget nogle lækre billeder med. Hvis I har nogle bestemte ønsker med hvad I gerne vil se, kan I droppe en kommentar her, eller sende mig en privat besked på instagram.
Kram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jorden ryster